Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Οι καλύτερες κασέτες για ηλεκτρονικά παιχνίδια

Αυτή είναι μια λίστα των παιχνιδιών που έχουν σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων από τους δημοσιογράφους βιντεοπαιχνιδιών, κριτικούς και δημοσιεύσεις.

Tα πιο δημοφιλή παιχνίδια για ηλεκτρονικές συσκευές είναι τα εξής :




                                                                  FIFA 16



FIFA 16 είναι μια προσομοίωση ποδοσφαίρου βιντεοπαιχνιδιών που αναπτύχθηκε από την EA Canada και δημοσιεύτηκε από την EA Sports για τα Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, το Android και iOS.

Το παιχνίδι είναι το πρώτο στη σειρά της FIFA να περιλαμβάνουν αθλήτριες. Επίσης, είναι η πρώτη στην οποία οι παίκτες στα εξώφυλλα επιλέχθηκαν από τη λαϊκή ψήφο, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου γυναίκες να εμφανίζονται στο εξώφυλλο.



                                             
                                    Grand Theft Auto

Το Grand Theft Auto είναι μία σειρά βιντεοπαιχνιδιών δράσης περιπέτειας που δημιουργήθηκε από τον David Jones και τον Nike Dailly, ενώ οι υπόλοιποι τίτλοι δημιουργήθηκαν από τους Dan και Sam Houser, Leslie Benzies και Aaron Garbut. Αρχικά, αναπτύχθηκε από την εταιρία Rockstar North (αρχικά DMA Design) και διανεμήθηκε από την Rockstar Games. Το όνομα της σειράς είναι αναφορά σε έναν όρο που χρησιμοποιείται στις Η.Π.Α. για τη ληστεία μοτοσυκλέτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου